Facebook

Beoordelingen van Ribs2Spare Almere

Recente recensies van Ribs2Spare Almere

5 sterren na 187 reviews

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect. Tot de volgende keer.

, 17-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Nu ook weer zalige spare ribs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ondanks probleempje tijdens het vervoer. Dit probleem uitmuntend opgelost, wat een service! En erg snelle bezorging! Grote klasse!

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk!!!! Ik ben wel kritisch en ben eigenlijk al een tijd opzoek naar goeie ribs. Die zijn hier zeker te vinden. Hot is ook lekker Hot. Dat kom je niet zo vaak tegen. Ook was de bezorging ruim op tijd.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vaste klant. altijd perfect eten

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd helaas gebeld dat de kip op was. Nou eet ik dat echt altijd als we hier bestellen. Naja dat maar wat anders maar de garnalen worden hem niet meer is niet mijn ding. Sparibs is altijd echt super goed en de volgende keer hoop ik dat ze gewoon me kip weer hebben

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend van smaak. Eten nog heet bij openen van de verpakking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker mals en goed gekruid

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed. heb hier al vaak besteld en zal dit nog vaak doen. eten top en bezorging ook top.

, 25-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was sneller dan verwacht. En het eten was een dikke 5 sterren waard.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echt super was er snel was nog goed warm allen vond ik dat de smaken zelf wat sterker mochten.

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ribs perfect! Veel vlees super mals! Patat heerlijk! Echt een compleet andere klasse dan Concurrent Spareribexpress!

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! En wat een snelle bezorging! Waar standaard gemeld wordt dat het eten er over een uur is, is het er altijd eerder. Maar vandaag was het al in een half uur bezorgd! En dat op Zondag! En alles weer heet bezorgd, uitstekend bereid en goed op smaak. Grote klasse, ik ben absoluut vaste klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk de spare ribs. Hadden alleen iets warmer mogen zijn maar verder top zoals altijd

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel, vlees viel letterlijk van het bot. Smaak was goed. Was al met al top

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste paar keren vond ik de ribs van minder kwaliteit, maar deze waren echt perfect. Waren heerlijk bereid met ruime zoete saus en ze vielen zowat van het bot, zo mals. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende spareribs met een uitstekende bezorging! Alles even verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer zoals altijd en snel bezorgd

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spereribs zijn perfect gemaakt het vlees valt net niet van het bot. De bestelling was er erg snel!

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ribs waren heerlijk mals en zeer goed van smaak..voor herhaling vatbaar

, 22-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit spareribs is goed. Bezoriging idem ...

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keer op keer vriendelijke bezorgers, eten heet bezorgd en uitstekende kwaliteit! Wederom heerlijk gegeten, absoluut mijn nummer 1! De enige zaak waar ik nog bestel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er uitermate verzorgt uit en smaakt super. Een tevreden klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, op tijd en super lekker.

, 09-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En wederom heerlijk gegeten! Absoluut de beste en lekkerste ribs van Almere! Alles nog heet bij aankomst, stokbroodje perfect, salade veel en vers. Topkwaliteit! Ik zal hier blijven bestellen!

, 03-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom fantastisch

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer bijzonder lekker gegeten! Alles nog heet. Stokbroodje weer perfect, kruidenboter en sausjes lekker. Zeer rijkelijke salade, ziet er zeer vers uit! En de spareribs zijn overduidelijk de beste en lekkerste van Almere! Daarnaast ook zeer snel bezorgd. Waar eerst een uur werd verwacht, was het al binnen 40 minuten. Grote klasse! Jullie hebben er een vaste klant bij!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk eten!.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tomaten-crème soep smaakte erg lekker. De sweetribs waren erg mals en heerlijk van smaak. Warm en koud apart. Alles zoals het hoort. Heerlijk gegeten !!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere maaltijd (Ribs4Two), sneller bezorgd dan verwacht, en alles was nog lekker heet / koud zoals het hoort! Het was de 4e keer dat we hier eten bestellen, en omdat het altijd net zo goed was gegaan, zal dat zeker meer gebeuren!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongetwijfeld de beste spareribs van Almere! Wat een kwaliteit, wat een smaak! Koud en warm gescheiden, wat helaas niet overal is. Waar ik door eerdere bestellingen niet op keek van 10 minuten later, werd hier netjes voor gebeld. Zelfs excuses van de zeer vriendelijke bezorger. Over de kwaliteit niets meer dan lof. Heerlijk broodje, perfect gebakken, lekker luchtig. Lekkere kruidenboter. En ik heb nergens eerder zulke grote en lekkere salades gezien. En je ziet gewoon dat het vers is. De spareribs zijn absoluut de beste en de lekkerste. Ik heb al bij meerdere zaken besteld, maar jullie overtreffen meer dan mijn verwachtingen! Absoluut mijn nieuwe favoriet! Als mijn maag het toelaat, zou ik hier vaker bestellen. Maar ik zal zeer zeker nog bestellen. Keep up the good work! En in cijfers? Een absolute 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed eten en goede service

, 25-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zaak. Vaak besteld en altijd tot volle tevredenheid. Zal hier nog vaak bestellen. Eten prima bezorging top.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het rib vlees goed, maar minder dan vorige keer. Ik had hot ribs besteld maar ik vond het vrij flauw. De saté is minder, dat bestel ik niet meer. De saté saus is vrij waterig alsof jullie het verdunnen. Probeer jullie niveau vast te houden. In het begin was het uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, was alleen iets te vroeg 16.45 uur in plaats van 17.45 uur maar we zijn mensen en geen robots dus een vergissing is gauw gemaakt.

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kindermenu is perfect voor de kleine eter voor een mooi prijsje. Altijd topkwaliteit van deze mensen.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed als altijd,keurig op tijd en nette service

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima. Mooi optijd bezorgt . vaak net iets eerder dan ze aangeven en mocht het vertraagt zijn dan bellen ze netjes. En eten smaakte ook prima.

, 18-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe goed.

, 17-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd, goed warm en erg lekker. Vlees viel bijna van het bot af😆

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed zoals altijd

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 40 minuten bezorgd. Bestelling was warm en smaakte goed.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit. Prima communicatie en keurig en goed warm afgeleverd. Beter dan welke sparerib hut in almere !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd goed. ik bestel hier vaak en zal dat ook blijven doen. eten is goed, de communicatie is goed en de bestelling is bij bezorging altijd heerlijk warm.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel lekker en super mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima en goed verzorgde maaltijden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker alles. Snelle bezorging. Kom hier zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

entrecote was well done in plaats van de bestelde medium, spareribs waren lekker en goed. heb hier vaak besteld en zal dit nog vaak doen.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd warm en van super kwaliteit. Het word altijd optijd bezorgd en de porties zijn precies goed . Kortom een aanrader.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spare ribs! En aardige bezorger! Bestel hier de volgende keer zeker weer

, 13-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit. Super goed. By far de beste in almere

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed zoals altijd

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect het bleed viel so van het bot preview zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al meerdere keren besteld en altijd goed en lekker eten. Vriendelijke en snelle bezorging. Verder ook lekker bezig met het punten sparen voor extra korting. Echt een aanrader!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd. En super lekker. Value for money !

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste x besteld, super! Voor herhaling vatbaar! Bezorging netjes, goed warm, goede hoeveelheid en heerlijk vlees

, 20-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heeeerlijk!!! En bezorging is ook mooi optijd en vriendelijk!

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was hartstikke lekker, smaak was goed en de onion rings waren ook heel fijn

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste bestelling gedaan en zeker niet de laatste. Spareribs smaakte prima en nog te warm/heet om direct op te eten. Saus is prima en de patat smaakte goed.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere malse ribjes die zo van het bot vallen. Patatjes ook warm en krokant. Ruime porties en zeer zeker voor herhaling vatbaar!

, 16-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten snelle bezorging

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ja het was weer heerlijk, snelle bezorging en goed warm en helemaal compleet met servet, tandenstoker, handendoekje en een snoepje. TOP

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zeer goed. Ik had de sweet ribs deze waren erg lekker. Het enige is dat je bij de spareribs express wel meer krijgt bij alleen een portie ribs, dus ik raad aan om echt een menu te bestellen met patat ofzo. Mijn man had twee hotdogs deze waren ook erg lekker en zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 07-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld ribs waren heerlijk zeker een aanrader

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten,snelle en vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse en gare spare-ribs. Zowel de Regular als de Sweet varianten besteld die we met veel smaak gegeten hebben. Volgende keer dat we spare-ribs willen eten gaan we zeker opnieuw bij Ribs2Spare bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging Perfecte spare ribs Perfecte service Altijd een fooitje van mij Bezorger Michael, credits naar jou

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en op tijd bezorgt.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bezorging duurde 1 uur en 16 min. Hotdog heerlijk en dikke patatjes ook heerlijk. wel beetje prijzig voor BBQ bacon Hot dog. voor de rest perfect afgehandeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1,5 uur gewacht toen kwam bestelling goed verpakt alleen beetje weinig.om nou te zeggen top nee normaal niet veel bijzonders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten,snelle bezorging

, 22-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsate was heerlijk mals en lekkere saus, lekker veel ;-) Goede service gaat hier vaker bestellen

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig gegeten ,super mals vlees en zeker voor herhaling vatbaar

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed , beter best. Heerlijke malse ribs, consistente kwaliteit. Snelle en vriendelijke bezorging.

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden klant! Iedere woensdag ribdag bij Ribs 2 Spare

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker gegeten. Snel geleverd. Warm en koud apart. Top kwaliteit. Een echte aanrader !!

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zijn werkelijk de sparerib meesters, ongelofelijk wat een top kwaliteit!

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere spareribs . Kipsate echt goed

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel lekker en van goede kwaliteit.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mals. Viel bijna vanzelf van het bot. In tijden niet zulke goede ribs gegeten. Saus op de ribs was ook heerlijk!

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Ruim voldoende porties en weer net zo lekker als de vorige keer.

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere malse sparreribs. Echt een aanrader.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, snel bezorgd zou 40 minuten duren. Werd uiteindelijk 20 minuten! Top service + lekker eten, wat wil je nog meer?

, 18-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren goed, alleen wat weinig.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom erg lekker. Patatjes zijn ook zo ontzettend lekker ❤️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt goed! Veel bot, maar genoeg vlees.

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging👍

, 10-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spare Ribs waren echt perfect

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten heerlijk. warm. hebben hier al vaker besteld en blijven dat voorlopig ook nog wel doen.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en netjes verpakt aangekomen. Goede en lekkere spareribs voor een redelijke prijs. Een 10

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heb nu voor de tweede keer bij Ribs2Spare besteld, complimenten aan de chef! heb zelden zulke heerlijke spareribs gegeten, vooral de garlic special ribs, daar heb je niet eens een sausje bij nodig! het vlees is inderdaad zo mals dat het van de ribbetjes af valt, de bestelling is netjes verzorgd compleet met servetje, fris doekje voor de vingers en zelfs een tandenstokertje! bezorging is supersnel en alles is goed verpakt, kortom een echte aanrader, voor mij geen andere spareribslijn meer hoor ;-)

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkerste ribs van almere. zeer goede service!!

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt de beste ribs en de bezorging echt netjes op tijd.

, 23-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super klantvriendelijk! Belde op met een speciaal verzoek en werd fantastisch geholpen. Spareribs waren mooi gegaard en smaakte goed. Patat was warm en krokant. Bezorging was vlot ondanks dat ik rond etenstijd bestelde. Ik vind dit de beste plek om spareribs in Almere te bestellen!

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit spareribs waren nog erg warm. Ook de bezorging was top! Zeker een aanrader

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker, altijd goed eten hier. Zelfs de friet blijft goed, wat heel goed is voor een bezorgdienst!

, 10-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Gisteren van Ribs2Spare gehoord en even spareribs besteld. Waaauww bijzonder goede ervaring! Eten was lekker en was op tijd klaar om op te halen. Jammer dat ze nog niet in Almere Poort bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd. Mals, super gaar vlees, goede patat en precies op de tijd dat wij aangegeven hadden bezorgd. Top!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten is altijd nog goed heet en de frietjes zijn nog knapperig. Zowel de hotribs als de sweetribs zijn heerlijk en het vlees valt van het bot zoals het hoort bij spareribs.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs zijn uitzonderlijk goed, super mals, heerlijk gekruid en smaak vol, het vlees valt zo van de botjes af. En alles wat bij een menu zit is goed geregeld en lekker. Top!

, 15-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse ribs, valt zo van het bot. We hadden de bbq marinade besteld en vond ze deze keer iets pittiger dan gewend maar deed niets af aan de smaak. De bijgerechten waren ook heerlijk en alles werd netjes, warm en binnen de beloofde bezorgtijd bezorgd! Heerlijk gegeten!!!

, 09-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Flink ziek van geweest, betere kwaliteitscontrole nodig.

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker hoor. Die tomaten soep is zo lekker. En het ijsje! Heerlijk.

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Het eten was warm, patatjes waren goed gebakken en het vlees viel zo van de botjes af. Het eten werd ondanks een zondag snel bezorgd, binnen een half uur. De enige aanmerking, van ons mogen de sweet ribs nog zoeter. Maar het eten was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Vorige recensie als verbeterpunt aangegeven dat de patat slap was. Gisteren bij het bezorgen van de bestelling zei de bezorger, ik hoop dat deze keer de patat beter smaakt. En dat deed het inderdaad! Deze keer gewoon goede en lekkere patat. Klasse hoe jullie omgaan met de recensies en uiteraard hoe het smaakt!!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker! Vooral die spareribs!!

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze bezorgen goed op tijd, de spareribs zijn heerlijk! Ze zijn zo gaar dat de botjes er uit vallen!! Letterlijk om je vingers bij af te liggen. Klein puntje voor verbetering, de patatjes zijn bij aankomst wat slap, misschien andere type patat of anders verpakken dat ze minder snel slap worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam 20 minuten 'te laat', echter wel heerlijk malse spare ribs en een vers gebakken broodje. Maakt een hoop goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam zelfs eerder dan gepland. Temperatuur prima. Chili dog eet je je vingers bij op. Homemade chili lekker pittig. Garlic ribs mals en smakelijk. Frietjes vers en knapperig. In Almere is ECHT geen betere dan Ribs2spare, mensen !

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je eens geen zin hebt in Ribs, probeer dan de Hot Dog hier. Top ding!

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig hier, de patat is vaak een beetje bruin, Maar gisteren was het erg bruin alsof het dubbel is gebakken. Verder was alles perfect. Zoals ik gewend ben van ribs 2 spare

Reactie van Ribs2Spare:Beste Rumary, Bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend dat de friet niet naar wens gebakken was. U kunt altijd in het opmerkingenveld aangeven dat u de friet korter gebakken wenst te hebben, dan houden wij hier rekening mee. Bedankt voor het bestellen bij ons.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag een iets dikkeren satésaus. Voor de rest prima.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere ribs. Zeker eens proberen!

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Snelle bezorging, aardige bezorger, lekkere, goede en malse ribs. Ga zo door.

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd en snelle bezorging . Top

, 02-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren fantastisch zoals altijd. De nieuwe hotdogs waren ook heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hot ribs smaakte meer naar varkensvlees en de hot smaak was in de verte te proeven. Vlees kwam wel heel goed van het bot af.

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was goed gaar. Viel zo van de botjes af. Porties zijn goed groot! Heerlijk eten

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, eten was lekker en het was nog goed warm!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van mij mocht de vlees wat zachter Ik vindt het heerlijk als het gewoon bijna van het bot af valt eerlijk gezegd.. Maar voor de rest blijf ik het lekker vinden ik heb denk ik nou al 3 a 4x besteld bij jullie en zal in de toekomst nog wel vaker gebeuren. Complimenten voor de chef en ook voor de snelle bezorging Helemaal top

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom fantastisch. De ribs zijn super mals, valt bijna direct van het bot. Stokbroodje en kruidenboter was heerlijk. Echt de beste ribs van Almere!

, 02-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was werkelijk geweldig. Het vlees viel van het bot af. 100 procent een aanrader!

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, heel lekker eten, warm precies zoals we besteld hadden. hebben hier al vaker besteld en zullen dat zeker blijven doen.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wit brood was erg donker. Leek een beetje verbrand doordat ie te lang gebakken is. Niet lekker! Spare ribs waren heerlijk mals, alleen lijkt het er op dat het steeds minder wordt.

, 30-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super goed !! Ga zeker vaker bestellen

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd erg goed. . Gewoon de beste

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gesmuld !!!! Ga zo door

, 15-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker , smakelijk en goed gegaard. Best in town. Goed op temperatuur op tijd.

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier wekelijks. Tot nu toe erg goed. Lekker, genoeg en warm bezorgd. Niet lauw. Perfect.

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke malse ribs, valt zo van het bot! Erg tevreden over alles! Snelle levering, heerlijke bijgerechten en alles goed warm geleverd! Top!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

entrecote besteld medium, hij was echter bijna rauw. jammer. vaak hier besteld, was de eerste keer dat iets niet in orde was.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top chef!

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een top spareribje goed verzorgd menu Ga zo door.

, 22-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, wel jammer dat jullie de saus vergeten zijn. Ik heb niet gebeld omdat ik niet het idee had dat we dat nog konden oplossen. Dit was tevens de eerste keer dat we bij jullie bestelde, voorheen deden we dit bij sparerib express maar de laatste keer was het vlees bijna hun erg taai en moesten we 2,5 uur wachten. Wat dat betreft doen jullie dat een stuk beter!

, 16-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had knoflook saus besteld en kreeg mayo. Jammer ... voor de rest was het eten lekker

, 13-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste ribs van almere en de rest is ook uitstekend. Bezorging op tijd en nog goed warm Aanwinst voor de regio !

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs die zo van het bot vallen. Zoals het hoort. Friet is nog knapperig en warm als het bezorgd wordt. Inmiddels een vast adres. Een aanrader!!

, 06-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet mega warm bij aankomst maar warm genoeg om lekker te eten. Levering was vrij snel. Binnen 45 minuten hadden we de bestelling en de gerechten van ribs2spare duren natuurlijk ook wat langer om klaar te maken. De spareribs waren echt heerlijk! Ook netjes verpakt. Leuk gedaan met de doekjes en alles. Zeker een aanrader om bij te bestellen!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben gek op spareribs. Toen ik te gast was bij vrienden in Almere hebben zij als verrassing voor mij spareribs besteld. Los van het feit dat de bezorger precies op het afgesproken tijdstip er was vond het het menu compleet. Frisdrank, patat, saus en ribs allemaal voor dezelfde prijs. Zelfs aan het servetje en citroendoekje waas gedacht!! Jammer dat ze niet in Vriezenveen bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten ! Beste zalm ooit zeker een dikke aanrader!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zalm was erg vet en vol met graten .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was super snel en naar mijn mening is de prijs in verhouding met de kwaliteit en hoeveelheid. Ik raad het aan! :)

, 22-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de heftige storm werd mijn bestelling op tijd geleverd. Heerlijke pittige ribs met goede patat en een lekkere salade. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke spareribs! Vlees valt bijna van het bot af. Nergens anders nog zulke lekkere spareribs gegeten. Ook de bijgerechten zijn erg lekker! Bezorging was mooi optijd en eten was goed warm. Echt een aanrader!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was erg mals en lekker van smaak. Grote porties we kunnen er makkelijk met zn 2e van eten. Snelle bezorging en er word goed doorgegeven waar je eten blijft. Top

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals altijd HEERLIJK !!!! Ga vooral zo door ????

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit ribs. Ruime porties. Patat zelfs nog knapperig. Snelle levertijd (binnen half uur van Stad naar Buiten)

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Alles smaakte prima voor herhaling vatbaar Ga zo door !!

, 07-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, warm en snel bezorgd!

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering warme gerechten goed heet en de koude goed gekoeld en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit , snel bezorging, grote porties. Wij gaan zeker weer bestellen!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De hot ribs waren goed hot en super mals. Saté was ook zalig. Friet heet en knapperig. Stokbrood en boter ook erg lekker. En binnen een half uur bezorgd. Kortom, zeker voor herhaling vatbaar !!!

, 21-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke spareribs! zeker een aanrader en dan nog als toetje oreo ijs helemaal top en supersnel geleverd ga zeker nog een keer bestellen

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zijn de lekkerste spareribs die ik ooit heb gegeten in Almere. De tomatensoep is ook een echte aanrader. Als toetje is het Oreo ijsje de allerbeste. Een 500ml (grote Ben & Jerry) bak! Zelfs de friet is van topkwaliteit. Snelle bezorging, alles superwarm. Koude drank en ijs in aparte tas.