Beoordelingen van Ribs2Spare Almere

Recente recensies

5.0
Moseman
gisteren

Bezorging precies op tijd super lekker vlees GEWELDIG TOP HEERLIJK

Linda
23 mei 2022

Super service , super lekker ik had zelf iets fout besteld werd ala minuut goed verzorgd en snel bezorgd. 20 min eerder dan afgesproken tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
23 mei 2022

Sweet is niet zo sweet meer en jammer dat je niet meer rib voor 2 hebt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaden
22 mei 2022

Snelle levering en heerlijk gegeten

anoniem
13 mei 2022

Spareribs besteld, verder prima van kwaliteit. Mals en goed van smaak. Hamburger karig belegd, prijs kwaliteit matig.

Ron van Roon
6 mei 2022

Waren weer heerlijk. Ik vond alleen de patat deze keer erg stevig van bite.

kevin
1 mei 2022

super lekker! als er iets meer friet bij zat was het 5 sterren geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
28 april 2022

Patat was lauw, wel goed van smaak. De hotdog zelf was goed van smaak maar er zou spek omheen zitten. Er was wel heel veel ui maar spek was er niet te vinden, erg jammer. De spareribs waren zoals altijd heerlijk. Ik vond ze zelfs lekkerder dan anders, dat zoetige erop was beter dan anders, plakkeriger en niet zoet zoet. Zoiets hahaha. In ieder geval heerlijk!

Maaike
27 april 2022
Moseman
25 april 2022

Op tijd vlees super heerlijk salade prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christophe
23 april 2022

We are happy with the food

Dario
23 april 2022

Delicious meat and french fries as always. Congratulation!

Nick
20 april 2022

Dikke prima ✅

Sophie
19 april 2022

De pizza was een beetje droog, maar alsnog lekker. Het vlees van de spareribs viel zo van het bot, gewoon héérlijk gegeten!

Zandstra
16 april 2022
Roffelsen
15 april 2022

Perfect 👍 perfect 👍

Ron
14 april 2022

Was weer heerlijk. Goed gaar en lekker pittig.

Joost
13 april 2022

Prima, hier kan je altijd zonder zorgen bestellen, kwaliteit goed en bezorging altijd op afgesproken tijd en heel warm

Graciela
11 april 2022

Het was heerlijk. Het vlees is altijd goed en het brood altijd zacht en aan de buitenkant knapperig. Alles was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
10 april 2022

Heerlijk

Tom
8 april 2022

Mega goed gedaan! Echt lekker :)

Yacintha
8 april 2022

Weer heerlijk en goed op tijd!

Patrick Ruhulessin
4 april 2022

Altijd tevreden over de kwaliteit van het eten! Alleen had ik de sweet chili cheese fries besteld en ik kreeg de spicy topping met gehakt en jalapeno.

Mike
2 april 2022

Nog steeds de lekkerste spareribs van Almere. Waar jullie normaliter ook hele lekkere en krokante patat leveren, was de patat vandaag voor het eerst erg slap. Aangezien het de eerste keer was vergeef ik het jullie ;-) volgende keer beter.

Kim
31 maart 2022

De beste spare ribs van Almere!

Patrick Ruhulessin
28 maart 2022
Dennis
27 maart 2022
Ems
27 maart 2022
Miranda Willigenburg
27 maart 2022
Ronald
27 maart 2022

Erg lekker de spareribs!

Erika Oostveen
27 maart 2022

Verbeterpunt . Laatste keer was Patat niet zo warm meer en niet knapperig ,helaas was dit vanavond ook .Terwijl we altijd heerlijke frietjes hadden daarvoor . Spareribs zijn zoals altijd heerlijk .

Tom
25 maart 2022

2 uur heeft de bezorging geduurd. En dan moest ik ook nog wachten omdat de bezorger de verkeerde afslag had genomen. Niet boos wel teleurgesteld😅

Luc
21 maart 2022

Alles was lekker: sweet and spicy ribs, aardappelsalade, uienringen. Netjes gebeld dat de bestelling 10 min later kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Salle
20 maart 2022
Robin
20 maart 2022

Wederom weer heerlijke spareribs gegeten. Bezorging was weer heel snel binnen 30 min. Bezorger was een vriendelijke jongen.

Dario
19 maart 2022

When I want to eat delicious spare ribs, I order here. And I never wrong!

M
18 maart 2022

Lekker eten en goed warm

Nick
12 maart 2022

Bestel vaker nog steeds super tevreden

Jeffrey B
6 maart 2022

Heerlijk gegeten maar dat is vaker hierzo

Mylene
5 maart 2022

In eerste instantie hadden we niet de juiste ribs ontvangen. Na een belletje is dit keurig en snel opgelost. We hebben er weer enorm van gesmuld. De beste ribs van Almere!!

Esther
28 februari 2022

Altijd goede spare ribs hier. Supermals en goed van smaak. Helaas waren de frietjes wel wat slapper geworden onderweg. Verder alles top en netjes op tijd😊. Dus eigenlijk 4,5 ster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
27 februari 2022

Het eten was erg lekker! Bezorging op tijd. Erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
25 februari 2022

Heerlijk en was op tijd klaar bij afhaal

Jorrit
24 februari 2022

Jullie zijn toppers en het was weer heerlijk. Botjes vielen er zo uit

Esther
22 februari 2022

Snelle service en de lekkerste spareribs!

jan
21 februari 2022

was weer erg lekkerrrrrrr

Jacco
20 februari 2022

Sparibs waren top!!

Patrick
20 februari 2022

Heerlijke spareribs vlees valt van het bot!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
20 februari 2022

Gewoon lekker vet voer precies wat je wilt als je hier kijkt. spareribs zijn prima en de burgers en patat zijn geweldig.

Raymond
19 februari 2022

Zoals altijd prima spareribs en snelle bezorging

Anna
19 februari 2022

Heerlijk gegeten, netjes gebeld dat de bestelling ietsjes later zou komen.

Joost
16 februari 2022

heel erg lekker en een prima bezorging. Nog nooit teleurgesteld door dit bedrijf en ik bestel er al een paar jaar.

M
13 februari 2022

Keurig op tijd, lekker gegeten! Goede porties kwa grootte. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
13 februari 2022
Menno
13 februari 2022

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
13 februari 2022
Mart
12 februari 2022

Ribs zoals vanouds heerlijk, misten wel servet citroendoekjes en pepermundjes

Nick
11 februari 2022

Alles lekker en warm. Speciaal dank aan de bezorger!

Mr Black
11 februari 2022

Heb dit keer de chili cheese nacho's geprobeerd. Vond de combinatie van smaken erg lekker. Lekkere bite, goede chili (met lekkere boontjes) en net pittig genoeg voor mij. Ga zo door jongens!

Yacintha
6 februari 2022

Weer helemaal top. Zowel de kwaliteit als communicatie 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dario
6 februari 2022

The order was for the 19.45 and at 19.45 on time the guy arrives. Food was still warm, frenc fries crunchy, taste and cooking point perfect. What else to say more? Great service and delicious product!

Huub
5 februari 2022

De beste spareribs van Almere beter kun je ze niet krijgen goed verzorgd

Qleo
5 februari 2022

Spareribs waren super !!

Dadoe
5 februari 2022

Was weer top

Cindy
5 februari 2022
aDani
4 februari 2022

Nice service and always delicious and juicy ribs!

Wim
4 februari 2022

Was zoal gewoonlijk weer goed

Bob
4 februari 2022

Heerlijke spareribs en salades etcetera, goed op temperatuur en op tijd bezorgd ! Aanrader

Susan
31 januari 2022

Lekkere spareribs en patat. Nog warm bij aflevering.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ludo
31 januari 2022

Het was wederom heerlijk. Wel een kanttekening, het bakje saus is wel erg klein voor een euro

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gisela
29 januari 2022

Super lekkere spareribs ✅aanrader ! En keurig op tijd klaar✅

Dario
27 januari 2022

The order was ready on time and quality of spare ribs excellent as always!

Nol werter
23 januari 2022

Zo houden, heerlijke spare ribs

Mike
22 januari 2022

Verreweg het beste thuisbezorg restaurant van Almere.

Annemieke
22 januari 2022

Het was weer heerlijk, echt voor herhaling vatbaar.

Joost Augusteijn
22 januari 2022

Prima spareribs. Beiden menu genomen met verschillende smaken. Was heerlijk.

Trudy Rijskamp
19 januari 2022
Iris de B
19 januari 2022

Echt heerlijk gegeten. Lang niet zulke goeie, malse spareribs gegeten! Valt van het bod heerlijk! Friet was ook lekker knapperig en het stokbrood was top! Wij hebben een nieuwe favoriet ontdekt!

Monique
17 januari 2022

Het was heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

Hagen
16 januari 2022

Goede service, prima eten!

Damme
15 januari 2022

Ribs waren heerlijk. Kipnuggets bijna verbrand.

Raymond
10 januari 2022

Zoals altijd snel bezorgt door zeer vriendelijke bezorger en heerlijke ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
8 januari 2022

Heerlijke spareribs!! Super mals.

Mark
7 januari 2022

Nog nooit dat er een bestelling tegen is gevallen, vlees valt van het bot af en de spare ribs zijn altijd goed warm/heet bij aankomst. Mocht er onverhoopt vertraging in de bezorging zijn bellen ze dit netjes door heb ik 1x gemerkt, de overige keren altijd binnen de verwachte bezorgtijd bezorgd

Wendy
5 januari 2022

Zalig, goed warm en snel gemaakt. Toptent

Hans
2 januari 2021

Geweldig lekker gegeten werd ook netjes gebeld door de eigenaar Martin met nog een vraag over mijn keuze en daarna of er iets eerder bezorgd mocht worden. Ontzettend vriendelijke en spontane man met passie voor zijn restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
1 januari 2021
Michel
1 januari 2021

Goede spareribs! Lekker mals en goede smaak.

Haazen-Zwaneveld
31 december 2021

Begrijp niet dat de kortingscode niet pakte op de eindbestelling, zelfs niet met hulp van de verkoop medewerker. Ben wel heel tevreden over de afhandeling; de korting zat er in natura opgeplakt de bezorger meldde mij dit vriendelijk.

Ron van Roon
30 december 2021

Was weer heerlijk.

Kim meijer
28 december 2021

Altijd perfect! Heerlijk gegeten 🤍

R. Schmtz
24 december 2021

Heerlijke spare ribs. supergaar. Ook de kruidenboter en lekker vers stokbroodje zalig.

Yacintha
22 december 2021

Was weer heerlijk! Echt top kwaliteit spare ribs! Bestelling was iets later, maar werd netjes telefonisch op de hoogte gebracht wat super netjes was. Bestel zeker weer!

Diana
21 december 2021

Lekkere spareribs heerlijk mals en goede service werd iets later bezorgd dan was aangegeven keurig gebeld hier over kortom heerlijk gegeten

Jessica
19 december 2021

Eten lekker en warm. Netjes opgebeld om een update te geven over de bestelling. Goede ervaring en we bestellen zeker nog een keer!

harry
18 december 2021

Heel lekker. Mooi verpakt. Vriendelijke bezorgen. Op tijd.

Stephan
17 december 2021

Eerste keer hier besteld, heerlijk malse spareribs, hier gaan we vaker bestellen!

M.van den Broek
16 december 2021

Heerlijke spareribs!!

Laura
14 december 2021
Yvonne
13 december 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Zo mals en zo gaar je schut het vlees van het bot. Voor ons nooit geen andere spare-ribs meer. Bedankt we hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexander van de Griendt
13 december 2021

Besteld, en perfect op tijd stond alles klaar om af te halen. Met 2 min weer buiten, uitstekend verpakt, en zoals altijd smaakte het heerlijk en waren de porties groter dan nodig ;) aanrader voor Spare Ribs in Almere!

Ilias
6 december 2021

kwaliteit

Han yeong
5 december 2021

Echt heerlijke ribs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rs
3 december 2021

Het eten was er redelijk snel en alles was goed warm. Helaas vonden wij beide dat de ribs erg droog waren. Dat is jammer want normaal zijn het de beste ribs in de stad. Volgende keer hopelijk weer beter.

Esther
2 december 2021

Prima !!

Sebastian
30 november 2021

Heerlijk eten en precies op tijd geleverd!

Jill Hibbert
24 november 2021

Op tijd en lekker warm

Elselien
18 november 2021
Sebastian
16 november 2021

Heerlijk eten, op tijd geleverd en goede porties!

Maaike
15 november 2021
Nick
13 november 2021

Zoals altijd prima hotdogs (BBQ en Chili) en friet en supersnelle bezorging. Hartelijk dank!

Dario
7 november 2021

Excellent quality and service as always! 5 stars

Ludo .C.M.
7 november 2021
Kees
6 november 2021

Heerlijke spare ribs

Kelly
2 november 2021

Super snelle bezorging! Mijn vriend was erg blij dat de garlic spareribs er weer waren en heeft weer genoten! Waren 1 portie patat vergeten te leveren, na een belletje werd deze alsnog super snel nageleverd! Super restaurant en altijd vriendelijk personeel.

G
1 november 2021
Samantha
31 oktober 2021

Zo ontzettend goed!! Vooral de garlic spareribs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J B Oushoorn
25 oktober 2021

wat mij opviel is, dat als je rechtstreeks besteld bij Ribs2spare, je duurder uit bent dan als je de bestelling bij Thuisbezorgd besteld. Toch wel bijzonder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan en Wilma van Rossum
24 oktober 2021

Het was, weer, heerlijk. Mooi op tijd door een vriendelijke bezorgster gebracht. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schraa
23 oktober 2021

Jammer genoeg was de patat te rauw . Bezorging was keurig het aangeven qua tijd en dat bezorging onderweg was ook perfect ! Jammer dat de patat te rauw was en een min puntje is ook de harde kruidenboter die was keihard . Ribs waren lekker en de hotdog ook vr gr wilma

Susan
21 oktober 2021

Heerlijke chickenburger, echt kipfilet met een krokant korstje. Heerlijke friet, super aardige eigenaar en een schone hygiënische keuken!

Visser
19 oktober 2021

Patat was zompig. Tip: langer doorbakken!

Dennis
10 oktober 2021
TJ
7 oktober 2021
Melanie
6 oktober 2021

Toen ik merkte dat mijn postcode niet meer in het rijtje stond van bezorggebieden, werd ik wel een beetje verdrietig. Na een telefoontje werd ik netjes te woord gestaan en was het keurig opgelost! Mijn complimenten, ook weer op de spareribs en het broodje. Ik was even bang dat ik naar een andere zaak moest zoeken... deze mensen werken hard, doen hun best en zorgen voor service.

Yvonne
4 oktober 2021

Het vlees valt zo van het bot en is zeker niet droog. De smaken zijn heerlijk. Wij eten alleen nog maar Spareribs van Ribs2Spare. Zeker aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron van Roon
28 september 2021

Er lagen veel kleine stukjes vlees onderin, maar helaas waren dat achteraf allemaal stukjes bot. Ben ik niet gewend van jullie.

K. Roti
27 september 2021

Top!

Sandrino
25 september 2021

Heerlijke malse spareribs! Zeer klantvriendelijk. Zeker een aanrader :)

Sonja
24 september 2021

Helaas waren deze de ribs erg droog, alsof ze opgewarmd waren. Hopelijk was het een “foutje” en is de volgende keer weer als vanouds.

Wim Roffelsen
20 september 2021

zeer goede en malse spareribs met een lekkere smaak sweet spice een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
20 september 2021
Ilse
19 september 2021

De sweet spareribs waren onwijs lekker! Vallen zo van het bot af, dat is hoe het moet! Daarbij hadden we loaded sweet spicy chicken fries. Erg lekker en spicey! Voor mij persoonlijk iets te spicey... maar weerhoud mij niet om nog een keer te bestellen. Ben gek op spareribs en nogal kieskeurig... maar ik ben verkocht!

harry
17 september 2021

Lekkere spareribs Sidedishes echt goed Mooi verpakt Snelle levering

Maaike
13 september 2021

Spareribs waren droger dan we gewend zijn, jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
11 september 2021

Altijd lekkere Ribs!

Wardenaar
11 september 2021
Soma
3 september 2021

Eten was heerlijk, service was top. Zeker een aanrader

Rene oosterhoff
3 september 2021

Bezorging was super snel ( bijna te snel ). Spareribs waren lekker ,alleen jammer dat ik niet de goede smaak heb gekregen,ik had zoete besteld maar een andere smaak gekregen.

jeroen
31 augustus 2021

Heerlijke spareribs en snelle bezorging!

Arrow
31 augustus 2021
M
30 augustus 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luudje10
29 augustus 2021

De bezorgtijd was anderhalf uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos Bos
29 augustus 2021

Lekker snel bezorgd, heerlijk vlees en prima smaak. Een aanrader !

Anita
29 augustus 2021

Zoals altijd, snel geleverd en heerlijk eten.

Timothy Touber
29 augustus 2021

Spareribs waren goed bezorgd en het was lekker mals je kan het gewoon met een mes en vork eten, ik ga zeker vaker bestelling doen 👍🏼

Ninette Koning
26 augustus 2021

Goeie smaak, bezorging op tijd en het eten goed heet. Prima!

Nick
23 augustus 2021

2x hier besteld altijd lekker en mals bestel nooit meer ergens anders mijn spare ribs

Angela
23 augustus 2021

Kwaliteit was zoals altijd enorm goed. Wat mij wel opvalt is dat je toch steeds iets minder krijgt voor hetzelfde geld. Bezorging was iets eerder dan wij hadden opgegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sv
22 augustus 2021
Oscar
22 augustus 2021

Heerlijk eten en de bezorger was heel vriendelijk en ruim optijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damir D
21 augustus 2021

Heerlijke spareribs. Met patat. En erg lekker. Ook nog onion rings.. echt een aanrader...

Marcel Kos
20 augustus 2021

We vonden de smaak bbq en sweet spicy anders dan de vorige keer en dat was een beetje jammer

J van Andel
14 augustus 2021

Ze waren weer heerlijk

Ero Dayvid
13 augustus 2021

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en top service.

Tamara Hofland
10 augustus 2021

lekker, bezorging snel

Corina
10 augustus 2021

Spareribs waren top. Viel zo van het bod... Patatjes zijn altijd moeilijk om te bezorgen, maar deze waren ook goed. Bezorger was ook erg vriendelijk

T. Hofland
9 augustus 2021

lekker, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin Rep
8 augustus 2021

Complimenten Het was snel klaar. Heel veel en lekker

Nico
5 augustus 2021

De spareribs zijn overheerlijk

Kor visser
2 augustus 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
1 augustus 2021
Jim
28 juli 2021

Eten was TOP qua smaak en temperatuur

Tim
26 juli 2021

De allerbeste spareribs van Almere en omgeving. Altijd super snel bezorgd en heerlijk genieten iedere keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

brinxma
26 juli 2021
Dennis
25 juli 2021
Naomi
22 juli 2021
Rob H
21 juli 2021
kor visser
19 juli 2021

erg lekker in tijden niet zo lekker ribes gegeten dikke 10

A
17 juli 2021
Remco
13 juli 2021

Heerlijk en mals tot op het bot

Melanie
13 juli 2021

Op tijd. Stokbroodje goed afgebakken en ribs weer super op temperatuur. Weer helemaal top!

Ria rijnders
4 juli 2021

De sparribs waren heerlijk goed gekruid lekker sausje er bij stokbroodje kruidenboter was ook lekker Patat friet en kipnugets waren ook goed. Een puntje van kritiek het eten was niet echt warm .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaver
3 juli 2021

Het vlees was aan de droge kant en het was ook niet zo smaakvol.

Fred Willemsen
2 juli 2021

Beter en lekkererder bestaat niet , ook de bezorging op de minuut. Wat wil een mens nou nog meer?

Gizzy
28 juni 2021

Altijd super snel bezorgd, zelfs 30 min eerder dan eerst aangegeven, en inderdaad de allerbeste spareribs van Almere en omgeving

Ron van Roon
24 juni 2021

Prima. Werdt gebeld dat het iets later werd vanwege de drukte. Dat vind ik hele goede service

M.M. T.
21 juni 2021

Kwaliteit van het eten was prima, bezorging ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
19 juni 2021

Lekker snel bezorgd!

Nicole
19 juni 2021

De beste spareribs van Almere. Heerlijk genieten iedere keer. Nooit meer bij een ander, Ribs2spare is de beste.

Sebastiaan
17 juni 2021

Altijd super snel bezorgd , en uiteraard de beste spareibs van Almere 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Brenda
17 juni 2021

Ik dacht sweet en pittig, je krijgt van beide wat. Maar het is sweet en pittig ineen. Ook lekker, en natuurlijk heerlijk zacht vlees dat van het bot valt. Heb ze nu allemaal geprobeerd, sweet blijft toch het lekkerst voor mijzelf. De anderen hebben doen schreeuwen : pittig, knoflook en alles. Ook de friet, top!

G.Bontje
17 juni 2021

Op juiste tijdstip bezorgd, goede hoeveelheid sparen ribs met veel mals vlees . Vanuit Waterwijk bezorgd in Seizoenenbuurt met e-bike en nog te heet om vast te pakken. Geweldig.

Marjo
17 juni 2021

Ze waren weer heerlijk!

Dennis
13 juni 2021
Michael T
12 juni 2021

1e keer besteld vanavond bij Rips 2 spare. 2x porties besteld bbq en garlic special spareribs om uit te proberen. Prima op tijd geleverd. Eten was goed/perfect. Alleen geef wel toe dat de Garlic speciaal niet mijn ding is. Volgende keer ga ik voor de andere smaken voor de test..

Alex Rietveld
11 juni 2021
Christie1947
10 juni 2021

Verbrand en droog

Kim Meijer
8 juni 2021

Beste spare ribs! Heerlijke bijgerechten... patat met sweet en spicey chicken is echt heerlijk. En die kaassaus!! Mmmm Nu de Corndogs nog proberen 😋😋😋 Ik ben fan van jullie 💪🏻

Schulp
6 juni 2021

Het was heerlijk, de spare rib waren goed warm alsof ze. Zo voor de barbecue afkwamen zonder te reizen .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
6 juni 2021

Helemaal top! Super snel bezorgd en heerlijk warm aangekomen. Er ging wat mis met een coupon code (mijn eigen schuld) maar werd toch op gepakt door medewerker dus nog een fijne service ook.

Perry Mok
5 juni 2021

Ik had sweet en Spicy ribs besteld, de ribs waren gewoon niet sweet en niet spicy en vooral heel erg flauw. Ik bestel normaal altijd bij Spareribsexpress en wilde kijken of de kwaliteit hetzelfde was, maar helaas.

Kim
4 juni 2021

Heerlijk malse spareribs, valt zo van het bot. Goede porties, lekkere patat en snelle en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader!

Jamylee
4 juni 2021

Heerlijke spareribs, snelle levering. Top!!!

C. Kunst
28 mei 2021

Spareribs zeer mals, broodje frikandel en hotdog zeer smaakvol. Prima bezorging volgens de corona-regels. TOP!

Tineke Sarink
26 mei 2021

Weer heerlijk gegeten, zoals altijd

Pascale de Wolf
26 mei 2021

Altijd heerlijke spare-ribs, vallen zo van t bot maakt niet uit welke smaak je kiest. De lekkerste van Almere!👍🏼 Bijgerechten ook altijd goed , goede porties. 1minpunt je kunt alleen pinnen. Als je ook contant kunt betalen, had ik vast vaker besteld😉

Nick
25 mei 2021

Altijd hoge kwaliteit van zowel de maaltijden als het dienst (bestelling en bezorging). Zeer lekker en warm. Bedankt!

Ron van Roon
25 mei 2021

Ik vind het werk veel worden. 1 euro bezorgen en 25 cent voor een idealbetaling? Ideal is helemaal gratis, dus waarom 25 cent?

Chantal
24 mei 2021

Top spareribs, goed verpakt..super op tijd. Top bezorger. Spareribs waren heerlijk mals . Persoonlijk vond ik de knoflooksaus iets minder maar dat is een kwestie van smaak. Zou hier zeker weer bestellen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emma
22 mei 2021
rené de bruijn
22 mei 2021

Bezorging was top lekker vlot en goed verpakt !! De Ribs waren super mals en goed veel vlees op het bot, sweet & spicey was niet echt zoals de naam aangeeft maar dat is waarschijnlijk smaak gebonden. De filet burger was qua vlees goed vond alleen de opmaak tegenvallen ( sla ui zuur etc ) maar dat is waarschijnlijk ook een keuze van type burger. eind oordeel zeker een aanrader !!

Ricardo
20 mei 2021
Merel Kwee
20 mei 2021
Ero Bostma
19 mei 2021

Heerlijk gegeten! Super kwaliteit, warm en snel afhaalbaar.

Schrijvers
18 mei 2021

Eerder dan verwacht ,alles nog lekker warm.was weer heerlijk.

Liz
17 mei 2021

Very delicious, very nicely packed, was fresh and warm on delivery. We will definately order again, thank you!

Mb
14 mei 2021
Mark Schütz
14 mei 2021

Erg lekker en exact op tijd bezorgd. En ook belangrijk, de frietjes waren nog knapperig en alles was heet en niet lauw wat je elders nog wel tegenkomt. Super!

Maaike
13 mei 2021

De spareribs waren lekker zoals altijd en optijd bezorgd 👍

Johan Bakker
13 mei 2021

Was weer heerlijk!!!

Marian
13 mei 2021

Al meerdere keren besteld altijd perfect. Ga zo door....

Patricia
12 mei 2021

Mijn bestelling werd supersnel bezorgd, was heerlijk warm en smaakte heerlijk!

Walst
12 mei 2021
Ron
10 mei 2021

Klaar om af te halen conform afspraak Kwaliteit zeer goed

M. E. Kolleman
10 mei 2021

Het was weer hartstikke lekker we hebben genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud Hijlkems
8 mei 2021

Goede gare botermalse ribs en warme bijgerechten. Netjes verpakt, was nog keurig warm. Overheerlijk, een aanrader.

Ludo van Bergen
2 mei 2021

17.10 besteld en om 17.50 bezorgd oftewel top. Dit geldt ook voor de kwaliteit. Ribs waren super mals

Ed
1 mei 2021

Zoals altijd helemaal top. Er kan er maar 1 de beste zijn.

Dennis
1 mei 2021
Max
30 april 2021

Zeer goed!!!

Sandy
27 april 2021

Fantastisch!

Raymond
27 april 2021
Ricardo
27 april 2021
Robert
27 april 2021

Rips waren erg lekker, vlees valt erg zo vanaf. Alles was nog goed warm, en bezorgen goed op tijd. Gaan hier zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T. Klaver
27 april 2021

Wij hebben inmiddels diverse keren bij jullie besteld, maar dit keer was het vlees aan de droge kant. Gelukkig was de smaak wel goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tosca
27 april 2021

Levering kan iets sneller maar wachten is de moeite waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela Boutkan
26 april 2021

De bestelling was er veel sneller dan was aangegeven dat was top! En het vlees was super lekker

Ron van Roon
26 april 2021

Maakte zelf een foutje over de sausjes die niet geleverd zouden zijn. Doordat ik bijna viel had ik ze ff op de grond gezet en daarna niet meer gezien. Mijn eigen fout dus.

Rob
26 april 2021

Snel en zeer lekker zoals altijd

Mitchell
19 april 2021

Bestelde hier bijna elke week. Na een tijdje niet bestellen is het nog steeds top! Zag wel dat de prijs helaas is verhoogd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariëlle de Kock
19 april 2021

Het eten kwam zelfs iets te vroeg en was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Graciela
18 april 2021

Altijd lekker en op tijd

Lisette
18 april 2021

Verwachtingen zijn overtroffen, wederom! Allereerst de bezorging, op zaterdagavond met een half uurtje! Alles mega warm, super vers, en het belangrijkste: het vlees zo ontzettend mals en goed op smaak. Zonder twijfel de beste van Almere eo!

Ruud Jackel
17 april 2021
M
17 april 2021

Alles is altijd heerlijk maar het duurde deze keer 1,5 uur voordat het bezorgd werd. Dat vind ik wel heel erg lang!

R
16 april 2021

Top eten en vriendelijk personeel!

Kees
12 april 2021

Exact op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alex Gramberg
11 april 2021

De Sweet Ribs waren wederom super heerlijk. Ze vallen zo van het bot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
11 april 2021

Geweldige spareribs, op tijd bezorgd.

XTC
11 april 2021

De spareribs zijn echt goed. Het vlees is mals en valt van het bord. Bezorging was sneller dan verwacht.

Ron
9 april 2021

Ze waren weer erg lekker. Had de Hot versie. Ze waren ook goed op temperatuur.

L
7 april 2021

Heerlijk, eten was nog lekker warm en we hebben ervan genoten.

Melanie
7 april 2021

Perfect op tijd maar ik vond de sweet ribs helaas niet zo sweet deze keer. Dat was jammer, hopelijk volgende keer beter. Verder waren ze erg mals en goed op temperatuur.

timo
5 april 2021
Stefan
4 april 2021
Esther
4 april 2021

Nog steeds de beste!! Heerlijke malse ribs van top kwaliteit. Ook de chickenfilet burger is een aanrader. Altijd op tijd bezorgd. Klasse !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
4 april 2021

Lekker eten, keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
4 april 2021

Goede ribs, lekkere patat. Alles goed warm. Zeker een aanbeveling

Victor Pourchez
3 april 2021

Elke keer weer een traktatie en altijd weer lekker mals...maar vergeet het personeel niet.... altijd even vrolijk en gastvrij en over duidelijk trots op hun product 😋

harry
2 april 2021

Echt lekker. Mooi verpakt. Patat is beter dan menig snackbar. Spareribs echt mals

Marcel
29 maart 2021
timo
27 maart 2021

beste spareribs van almere!!

Jur
26 maart 2021

Snel bezorgd en was lekker!

Rianne
25 maart 2021

Zoals altijd weer top service en fantastisch eten!

Brenda
21 maart 2021

Sweet is sweet, pittig is pittig en de patat goed doorgebakken. Vlees valt van het bot, HEERLIJK!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KD
19 maart 2021

Subtiel lekker gekruid, zeer mals vlees, goede portie.

Hartman
19 maart 2021

De ribs waren weer heerlijk. knoflooksaus was wat minder. Maar dat kan aan mijn smaak liggen. Bezorger bood zijn excuses omdat hij een paar minuten te laat was. Zeer netjes geleverd.

Raymond
17 maart 2021

Ribs2spare is gegarandeerd lekkere spareribs eten die ook nog eens op de toegezegde tijd worden bezorgd

PS29
17 maart 2021

Drie ribs besteld: zoet, zoet+pittig en knoflook. Alle spareribs waren goed gaar en lieten goed los van het bot. In vergelijking met de twee zoete, was de knoflook wat minder gekruid. Keurig (op tijd) afgeleverd binnen 45min compleet met een zakje met servetje, vochtig doekje, tandenstoker en mintsnoepje. Prijs 6 (relatief duur) kwaliteit een 8.

Pieters
14 maart 2021

Zalig!!

Familie Bijvank
13 maart 2021

Het was weer erg lekker

frans
13 maart 2021

Voor het eerst ook iets anders besteld dan spareribs. Een burrito die geleverd zou worden met creme fraiche en quacemole. Burrito bevatte amper kip, voornamelijk mais en pepers en de creme fraiche en quacemole werden niet meegeleverd. Jammer. Spareribs waren weer goed

Nick
12 maart 2021
Jeffrey
10 maart 2021

Snel geleverd en weer erg lekker

Dario
8 maart 2021

First time I ordered spare ribs here. I picked it up on delay (my fault), but the food was still warm and delicious. No presence of fat in the meat, good sauce and perfect cooking point. 100% satisfied and a very good discover for me!

Bas
8 maart 2021
Alexandra Hettema
7 maart 2021

Eten was voortreffelijk, bezorging enigszins traag. Waarschijnlijk wegens grote drukte, maar wat wil je ook met zoveel lekkers! :D

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
7 maart 2021
Peter Gerritsen
6 maart 2021

Gewoon de beste

Jennifer
5 maart 2021

Super lekkere spareribs!! En bezorging ook top. Bedankt en tot de volgende keer!

Ron
5 maart 2021

Waren lekker, maar niet echt op temperatuur. Waren al flink afgekoeld, erg jammer. Zal liggen aan de bezorgdienst die nu gebruikt wordt. Dus viel deze keer tegen.

Danny
4 maart 2021

Netjes en warm bezorgd! Dank!

harry
4 maart 2021

Gewoon heel lekker. Heel mals. Ook de bijlagen zijn top. Tot de volgende keer.

Tim & Eva
2 maart 2021

Het was weer heerlijk!! Lekkerste spareribs van Almere. Het vlees is zo mals dat hij zo van het bot valt, vol smaak. Sla vers en maiskolf boterzacht.... Onze #1 Sparerib express gezien kwaliteit, snelheid en goede service

Debbie
1 maart 2021

Ik werd geattendeerd door mijn vriendin. Ik bestelde altijd bij die ene grote spare rib jongen maar was niet echt tevreden. Maar wauw deze is finger licking good! Het vlees is zo mals dat hij zo van het bot valt LOVE IT! Ook ik bestel nergens anders meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.